Ο Γιάννης Πετράκης, πριν δυόμισι μήνες, όταν ακόμα ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, είχε νικήσει τον επιτυχημένο συνάδελφο του Χέννιγκ Μπεργκ. Θα κερδίσει πολλούς πόντους ο Ελλαδίτης τεχνικός, αν το κάμει ξανά σήμερα, ως τεχνικός ηγέτης μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Αποφάσισε να αφήσει έξω από το σημερινό ντέρμπι τον Φλορεντίν Ματέι, για να εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα, υπολογίζεται κανονικά ο Γιαννιώτας, ο οποίος θα… κάτσει το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Εκτός πλάνων θα είναι οι τραυματίες Ρομπέρζ, Σακέτι, Λάρσον, Μάρκοβιτς και Αγκίρε.
Λόγω της απουσίας του Ρομπέρζ, ο Σάλαι πιθανότατα θα παίξει σε ρόλο στόπερ, δίπλα από τον Γιούστε. Μια τέτοια κίνηση, θα φέρει τον Βασιλείου στο αρχικό σχήμα, ο οποίος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξί μπακ ο Ζοάο Πέδρο.
Στον άξονα θα είναι οι Χάμπος Κυριάκου και Ντένιτς. Πιθανότατα ο Ντιγκινί θα κινείται πίσω και δίπλα από τον Μπακαλί Νταμπό. Στα «φτερά» οι Πίττας και Γιαννιώτας.
The post Πάει να ΦΡΕΝΑΡΕΙ τη… φορμαρισμένη Ομόνοια – Οι διαφοροποιήσεις στην άμυνα appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com