ΠΑΦΟΣ: Διευκρινίστηκαν τα αίτια για τις φωτιές στα δύο καταστήματα

ΠΑΦΟΣ: Διευκρινίστηκαν τα αίτια για τις φωτιές στα δύο καταστήματα

Σε βραχυκύκλωμα από το ψυγείο του ενός εκ των δύο καταστημάτων, οφείλεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη 6/1 το βράδυ σε δύο καταστήματα στους Τάφους των Βασιλέων, σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας, επισκέφτηκαν τη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε ψυγείο νερού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE