ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Έπιναν καφέ ή μπύρα και άλλοι προπονούνταν- Θα το πληρώσουν ακριβά

Σε δεκαοκτώ καταγγελίες προχώρησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 5/1 η Αστυνομία στην Πάφο για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υποστατικό που λειτουργεί ως χώρος προπόνησης ατομικού αθλήματος στη παραλιακή περιοχή Χλώρακας- Λέμπας, στο οποίο υπάρχει και αναψυκτήριο/ χώρος υποδοχής, η Αστυνομία εντόπισε συνολικά 17 άτομα, κάποιοι από τους οποίους προπονούνταν, κάποιοι ήταν απλά θαμώνες και έπιναν τον καφέ ή την μπύρα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Τα μέλη της Δύναμης προχώρησαν στην καταγγελία 17 προσώπων, εκδίδοντας τους πρόστιμο αξίας €300 στον καθένα. Στον ιδιοκτήτη του χώρου επεβλήθη πρόστιμο ύψους €8000 για παραβίαση των διαταγμάτων του ΠερίΛοιμοκάθαρσης  Νόμου. Συνολικά εκδόθηκαν 18 πρόστιμα ύψους €13.100.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE