Ψάχνει δυο πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας και εμπρησμό η Αστυνομία

Ψάχνει δυο πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας και εμπρησμό η Αστυνομία

Δυο εντάλματα σύλληψης εξασφάλισε η Αστυνομία για την υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου με 180 χιλιάδες ευρώ και εμπρησμού στο χωριό Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα ηλικίας 40 και 23 ετών που καταζητούνται από τις Αρχές. 

Σημειώνεται πως τα δυο πρόσωπα αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν, μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε ότι η διάρρηξη και κλοπή χρηματοκιβωτίου που περιείχε 180 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου τριάντα χιλιάδων ευρώ , φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό της τριώροφης κατοικίας, ιδιοκτησίας 46χρονου, το βράδυ της 26η Δεκεμβρίου στο χωριό Επισκοπή της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE