Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης

Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης

Ξαφνιάζει, σε κάποιο βαθμό, η απόφαση του Γιάννη Πετράκη να δηλώσει τον Φλορεντίν Ματέι να εκτίσει την ποινή του αύριο με την Ομόνοια, επειδή συμπλήρωσε 3 κίτρινες.

Αντίθετα, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον δήλωσαν να… κάτσει με τον Εθνικό.

Αποφασίζοντας να αφήσει τον Ρουμάνο στην κερκίδα, ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα, ενδεχομένως να προαναγγέλλει ότι θα χωρέσει στην αρχική ενδεκάδα τους Νταμπό και Ντιγκινί.

Οι δυο κεντρικοί χαφ στο αυριανό ντέρμπι με το τριφύλλι, αναμένεται να είναι οι Χάμπος Κυριάκου και Ντένιτς. Εκτός αν κάμει την έκπληξη και “ρίξει” Φάνο Κατελάρη απέναντι στην πρώην ομάδα του.

The post Θα… ΚΑΤΣΕΙ τον Ματέι με Ομόνοια ο Πετράκης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE