Συμμετοχή της ΚΟΚ στο πρόγραμμα Time Out 2.0 της FIBA EUROPE

Συμμετοχή της ΚΟΚ στο πρόγραμμα Time Out 2.0 της FIBA EUROPE

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα συμμετέχει στο πρόγραμμα «Time Out 2.0» της FIBA Europe, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Erasmus+ και την FIBA.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΟΚ θα συμμετέχει στο πρόγραμμα «SWISH», στο οποίο θα λάβουν μέρος 50 συμμετέχοντες που αποτελούν μέλος του προσωπικού κάθε Ευρωπαϊκής καλαθοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Φεβρουάριο 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Κατά την διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και επιμορφωτικά εργαστήρια.

Η θεματολογία του «SWISH» αφορά την επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την αθλητική διοίκηση και γενικούς κανονισμούς των διοργανώσεων της FIBA.

Πηγή: www.cbf.basketball

The post Συμμετοχή της ΚΟΚ στο πρόγραμμα Time Out 2.0 της FIBA EUROPE appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE