Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Βέρτης- Το δημόσιο μήνυμά του για τους επιτήδειους

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Βέρτης- Το δημόσιο μήνυμά του για τους επιτήδειους

Σταματημό δεν έχουν οι δημόσιες καταγγελίες από αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ ότι επιτήδειοι σφετερίζονται το όνομά τους με σκοπό να παραπλανήσουν τον κόσμο και να του αποσπάσουν χρήματα. Νέο θύμα τους είναι ο Nίκος Βέρτης.

Πρόσφατα είδαμε τη Φαίη Σκορδά να μιλά δημοσίως μέσω της εκπομπής της για το γεγονός ότι έπεσε και η ίδια θύμα, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του ταλαντούχου τραγουδιστή.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy πατώντας εδώ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE