Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Βέρτης- Το δημόσιο μήνυμά του για τους επιτήδειους

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Βέρτης- Το δημόσιο μήνυμά του για τους επιτήδειους

Σταματημό δεν έχουν οι δημόσιες καταγγελίες από αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ ότι επιτήδειοι σφετερίζονται το όνομά τους με σκοπό να παραπλανήσουν τον κόσμο και να του αποσπάσουν χρήματα. Νέο θύμα τους είναι ο Nίκος Βέρτης.

Πρόσφατα είδαμε τη Φαίη Σκορδά να μιλά δημοσίως μέσω της εκπομπής της για το γεγονός ότι έπεσε και η ίδια θύμα, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του ταλαντούχου τραγουδιστή.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy πατώντας εδώ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE