Τι έγινε στη συνάντηση του Ανδρέα Μιχαηλίδη με νέο πρόεδρο ομοσπονδίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τι έγινε στη συνάντηση του Ανδρέα Μιχαηλίδη με νέο πρόεδρο ομοσπονδίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Αντώνη Φούρναρη συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Η συνάντηση έγινε τον περασμένο μήνα στα γραφεία του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ξ. συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Ταλιώτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, ενώ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τους δύο αξιωματούχους της Κ.Ο.Ξ. για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. Τόνισε δε ότι ο Οργανισμός θα είναι σταθερός συμπαραστάτης των προσπαθειών τους.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και η λειτουργός Αντιγόνη Τάμπα.


Πηγή: ΚΟΑ

The post Τι έγινε στη συνάντηση του Ανδρέα Μιχαηλίδη με νέο πρόεδρο ομοσπονδίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE