ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον νεαρό που οδηγούσε με 207χλμ στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 20 Ιανουαρίου η δίκη για τον νεαρό που οδηγούσε με 207χλμ στον αυτοκινητόδρομο

Στις 20 Ιανουαρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, θα εκδικαστεί υπόθεση στην οποία νεαρός, ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκε από την Αστυνομία να οδηγεί το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με ταχύτητα 207 χλμ. ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τις έντεκα το πρωί, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, νεαρό να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο αφού όρισε την 20 Ιανουαρίου ως ημερομηνία για εκδίκαση της υπόθεσης, στη συνέχεια διέταξε την απόλυση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

Την ετοιμότητα του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη μετάβαση του στη Γενεύη και τη συμμετοχή του στην άτυπη διευρυμένη Συνάντηση υπό την αιγίδα των ΗΕ.