ΞΑΝΑ στο VAR ο Σωτηρίου, ΠΕΝΑΛΤΙ αυτή τη φορά

ΞΑΝΑ στο VAR ο Σωτηρίου, ΠΕΝΑΛΤΙ αυτή τη φορά

Ο Λούκας Σωτηρίου στο πρώτο μόλις λεπτό του ντέρμπι Απόλλωνα – Ανόρθωση πήγε στο VAR και ακύρωσε πέναλτι για την Κυρία, αφού, θεώρησε πως η μπάλα βρήκε στο σώμα του

Στο 72′ ο Κύπριος ρεφ ξαναπήγε στο VAR, αλλά αυτή τη φορά για τους κυανόλευκους, σε χέρι του αμυντικού των φιλοξενουμένων, Βργκοτς και έδειξε την άσπρη βούλα με τον Nτιγκινί να ευστοχεί και κάνει την ολική ανατροπή και να πετυχαίνει το 3-2 για τον Απόλλωνα.

The post ΞΑΝΑ στο VAR ο Σωτηρίου, ΠΕΝΑΛΤΙ αυτή τη φορά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.