Ίσως να μην έγινε ποτέ ΑΥΤΟ στην Κύπρο – Στο ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα» ΕΓΙΝΕ!

Ίσως να μην έγινε ποτέ ΑΥΤΟ στην Κύπρο – Στο ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα» ΕΓΙΝΕ!

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό είχαμε όταν ανέβηκαν ΑΕΚ και Ομόνοια για την έναρξη του β΄ ημιχρόνου του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Με την Ομόνοια να είναι μπροστά στο σκορ με 0-3, οι δύο προπονητές με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου θέλησαν να προβούν σε αλλαγές.

Συγκεκριμένα, συνολικά είχαμε πέντε αλλαγές με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή για την ΑΕΚ έβαλε Φερνάντες, Ναράνχο και Χάουγκεν, στις θέσεις των Ιωάννου, Μοϊσόφ και Σπιρόφσκι.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έβαλε Μποτεάκ και Ντούρις και έβγαλε Παπουλής και Ασαντέ.

Πέντε αλλαγές στο ημίχρονο πολύ σπάνιο σκηνικό για να συμβεί σε Κυπριακό γήπεδο, πόσο δε στο εξωτερικό δεν θυμόμαστε να έγινε σε κάποιο παιχνίδι.

Σ.Ν.

The post Ίσως να μην έγινε ποτέ ΑΥΤΟ στην Κύπρο – Στο ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα» ΕΓΙΝΕ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η Κύπρος φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας, προτείνοντας ένα σχέδιο έξι σημείων που στοχεύει στην ανθρωπιστική στήριξη, την ασφάλεια και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE