Το σκηνικό με Καραπατάκη και… παράγοντες Ομόνοιας πριν την έναρξη του ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το σκηνικό με Καραπατάκη και… παράγοντες Ομόνοιας πριν την έναρξη του ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H AEK υποδέχεται την Ομόνοια στην «Αρένα» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και πριν την έναρξη του ντέρμπι, ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης… υποδέχθηκε τους παράγοντες του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, είχε «ζεστό» χαιρετισμό, με τον Δημήτρη Γρηγόρη, Νεόφυτο Λάρκου και Ανδρέα Δημητρίου από πλευράς πρασίνων.

Δείτε φωτογραφίες: 

The post Το σκηνικό με Καραπατάκη και… παράγοντες Ομόνοιας πριν την έναρξη του ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE