ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών αναστάτωσε τους πάντες - Κυκλοφορούσε ημίγυμνος και προκάλεσε ζημιές

ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών αναστάτωσε τους πάντες - Κυκλοφορούσε ημίγυμνος και προκάλεσε ζημιές

Η Αστυνομία συνέλαβε άνδρα στην Πάφο ο οποίος φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα οχήματα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό συνέβη, χτες αργά το απόγευμα, όταν ο συγκεκριμένος κάτοικος Πάφου άρχισε να προκαλεί ανησυχία, ημίγυμνος, σε κεντρική συνοικία της Πάφου. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Ο άνδρας φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, έσπασε τα τζάμια τους και τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE