Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Κατρακύλα δίχως τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη η ΕΝΠ μες το ΓΣΠ!

Μεγάλο διπλό για την ΕΝΠ η οποία στο πρώτο ματς του 2021 έκανε το «μπαμ» και επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 για την 17η αγωνιστική, στο ΓΣΠ. Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα για τους γαλαζοκίτρινους.

Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Κάρλος Φερέρ στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζει να αναφερθεί πως οι βυσσινί δεν έχασαν ούτε με την Ομόνοια, (ισοπαλία 0-0) και έτσι πήραν 4 βαθμούς από τους 11 στο ΓΣΠ. Ντένινγκ με πέναλτι στο 38’ και Θεοδώρου στο 77’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. «Μοιραίος» ο Ντε Βινσέντι που έχασε πέναλτι. Με 10 ολοκλήρωσαν την τραγική τους εμφάνιση οι γαλαζοκίτρινοι λόγω αποβολής του Μερκή με δεύτερη κίτρινη στο 80’.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE