ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού και περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έχουν διανεμηθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

Η Ρωσία, που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιό της Sputnik V στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγράφει τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στον κόσμο και έχει μεγάλες προσδοκίες από τα εμβόλια που σχεδιάζει να παράγει.

Από την 1η Ιανουαρίου, οι πολίτες που εμβολιάζονται στη Ρωσία θα παίρνουν ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Ρώσο υπουργό Υγείας. Το υπουργείο διατηρεί μια βάση δεδομένων με τους Ρώσους που έχουν εμβολιαστεί, μεταδίδει το TASS.

Σήμερα, η Ρωσία κατέγραψε 26.301 νέα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται σε 3.212.637.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE