ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 800.000 Ρώσοι έχουν εμβολιαστεί -Τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού και περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έχουν διανεμηθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

Η Ρωσία, που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιό της Sputnik V στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγράφει τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στον κόσμο και έχει μεγάλες προσδοκίες από τα εμβόλια που σχεδιάζει να παράγει.

Από την 1η Ιανουαρίου, οι πολίτες που εμβολιάζονται στη Ρωσία θα παίρνουν ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Ρώσο υπουργό Υγείας. Το υπουργείο διατηρεί μια βάση δεδομένων με τους Ρώσους που έχουν εμβολιαστεί, μεταδίδει το TASS.

Σήμερα, η Ρωσία κατέγραψε 26.301 νέα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται σε 3.212.637.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE