Ντανίλο: «Δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Ντανίλο: «Δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ντανίλο Τσιρίνο.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη της ομάδας του: «Είναι ομαδική δουλειά. Πρέπει να συγχαρώ όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες και όλους για τη δουλειά που γίνεται. Και τον κόσμο μας που ξέρουμε ότι μας βλέπει από το σπίτι. Είμαστε σε καλό φεγγάρι. Σκόραρα εγώ σήμερα, ο Οσέι και ο Βάγκνερ, αλλά το κάνουμε για την ομάδα. Περάσαμε δύσκολα, όμως το ξεπερνούμε σιγά σιγά».

Για την αμυντική λειτουργία: «Δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αμυνόμαστε από τον επιθετικό μέχρι πίσω, σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας».

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας μέχρι σήμερα και για τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι δεν είμαστε εκεί που αξίζουμε κι εκεί που περιμέναμε. Δουλεύουμε για να απομακρυνθούμε από τον υποβιβασμό και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

The post Ντανίλο: «Δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE