Γαρουφαλιάς: «Ήρθε νέος προπονητής και δεν υπήρχε χρόνος για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει»

Γαρουφαλιάς: «Ήρθε νέος προπονητής και δεν υπήρχε χρόνος για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Μακάρειο” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερμή, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ηρακλής Γαρουφαλιάς.

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε, ήρθε νέος προπονητής, νέο επιτελείο και δεν υπήρχε χρόνος για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλουν. Θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε, αλλά όταν μείναμε με δέκα, έγινε πιο δύσκολο το έργο μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και νομίζω πως όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Θα δουλέψουμε ενόψει Πάφου και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

The post Γαρουφαλιάς: «Ήρθε νέος προπονητής και δεν υπήρχε χρόνος για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE