Νικολέττα : Απαντάει πρώτη φορά στην ανάρτηση-σπόντα της Αντζελίνας μετά τον τελικό του ‘Bachelor’

Νικολέττα : Απαντάει πρώτη φορά στην ανάρτηση-σπόντα της Αντζελίνας μετά τον τελικό του ‘Bachelor’

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του «The Bachelor», όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε για σύντροφό του την Νικολέττα, η Αντζελίνα είχε βάλει… φωτιά στα social media, καθώς ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε φορώντας νυφικό.

Η ίδια στη λεζάντα πέταξε παράλληλα και μια μικρή σπόντα στη Νικολέττα, καθώς είχε γράψει: «Εγώ τουλάχιστον νυφικό έβαλα… ΥΓ. (Ραφτείτε παντρεύομαι)».

Η Nικολέττα και ο Παναγιώτης παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE