ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 40 νεκροί - Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 40 νεκροί - Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 262 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στην Ελλάδα, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 139709, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5457 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 41741 (29.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

431 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 288 (66.8%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 79.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 896 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE