ΕΛΛΑΔΑ: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με μπαλτά και δυο μαχαίρια

ΕΛΛΑΔΑ: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με μπαλτά και δυο μαχαίρια

Ένας 44χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου

Οπλισμένος σαν… αστακός κυκλοφορούσε μέσα στη νύχτα σε μια περιοχή της Ρόδου ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο.

Κατ’ αρχήν, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης, όμως στη συνέχεια οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του έναν μπαλτά με λάμα μήκους 31 εκατοστών και δύο σουγιάδες με λάμες μήκους επτά εκατοστών! Όλα κατασχέθηκαν, ενώ ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Μετανάστης συνελήφθη με μαχαίρι στη Μυτιλήνη

Κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα μετανάστη που εντόπισαν στη Μυτιλήνη, βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE