ΕΛΛΑΔΑ: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με μπαλτά και δυο μαχαίρια

ΕΛΛΑΔΑ: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με μπαλτά και δυο μαχαίρια

Ένας 44χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου

Οπλισμένος σαν… αστακός κυκλοφορούσε μέσα στη νύχτα σε μια περιοχή της Ρόδου ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο.

Κατ’ αρχήν, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης, όμως στη συνέχεια οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του έναν μπαλτά με λάμα μήκους 31 εκατοστών και δύο σουγιάδες με λάμες μήκους επτά εκατοστών! Όλα κατασχέθηκαν, ενώ ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Μετανάστης συνελήφθη με μαχαίρι στη Μυτιλήνη

Κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα μετανάστη που εντόπισαν στη Μυτιλήνη, βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE