Ενδεχόμενο αναβολής στο Μπέτις-Σεβίλλη λόγω κορωνοϊού

Ενδεχόμενο αναβολής στο Μπέτις-Σεβίλλη λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός που έχει «χτυπήσει» την Μπέτις, ίσως οδηγήσει σε αναβολή του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Σεβίλλη.

Η Μπέτις υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (2/1) τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, αλλά ίσως το ματς να οδηγηθεί σε αναβολή λόγω κορωνοϊού.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πλήττεται από τον ιό, κάτι που οδήγησε σε αναβολή της σημερινής προπόνησης. Οι παίκτες της Μπέτις θα υποβληθούν σε νέα τεστ και αν εντοπιστούν πάνω από τρία κρούσματα τότε η διοργανώτρια, θα έχει δικαίωμα αναβολής της αναμέτρησης.

Το ματς προς ώρας είναι στον αέρα και η διεξαγωγή του θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ενδεχόμενο αναβολής στο Μπέτις-Σεβίλλη λόγω κορωνοϊού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE