VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Της σύλληψης του 35χρονου, προηγήθηκε ενημέρωση από την Europol, ότι κάτοχος/χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, τρία αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει από τη Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 35χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ρολόι (smartwatch) και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.
Ο Κλάδος Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. CyberAlert.CY
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις