Λένε πως «ψάχνονται» στον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Ιωάννου και υπάρχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος…

Λένε πως «ψάχνονται» στον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Ιωάννου και υπάρχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος…

Σύμφωνα με παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ «ψάχνονται» για τη μεταγραφή του, προκειμένου να μην πάει… άκλαυτο το ποσοστό μεταπώλησης 10%, που συμφωνήθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ όταν ο Κύπριος άσος έκλεισε στην Αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το φθινόπωρο η Νότιγχαμ Φόρεστ πλήρωσε συνολικά (μαζί με τα μπόνους) κάτι περισσότερο από 700 χιλιάδες ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να πάρει τον Ιωάννου.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime της Πρωτοχρονιάς, ο Ιωάννου, μάλιστα χάρισε και περίπου 100 χιλιάρικα δεδουλευμένα στους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι εξασφάλισαν και ποσοστό μεταπώλησης 10%, το οποίο όμως με τον Κύπριο διεθνή να έρχεται (πιθανότατα) ως ελεύθερος στον Άρη, πάει… άκλαυτο!

Και στην Κύπρο, μαθαίνω, πως ψάχνονται…».

The post Λένε πως «ψάχνονται» στον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Ιωάννου και υπάρχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE