Influencer τραγουδούσε με τον φίλο της και άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της από το κερί -ΒΙΝΤΕΟ

Influencer τραγουδούσε με τον φίλο της και άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της από το κερί -ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα δεν είχε καταλάβει ότι άρπαξε φωτιά, αλλά ευτυχώς για εκείνη το είδε ο φίλος της.

Αρκετές φορές έχουμε ακούσει πως τα μαλλιά (κυρίως) γυναικών άρπαξαν φωτιά λόγω κεριού και κυρίως το Πάσχα με τις λαμπάδες.

Ωστόσο μια influencer δεν περίμενε ούτε το Πάσχα ούτε να ανάψει λαμπάδα, αφού τα μαλλιά της άρπαξαν φωτιά ενώ τραγουδούσε στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η Sofia Ellar μαζί με τον τραγουδιστή σύντροφό της αποφάσισαν να ανεβάσουν ένα βίντεο για «Καλά Χριστούγεννα» στο Instagram.

Έτσι ξεκίνησαν να τραγουδούν, ενώ εκείνη καθόταν στο τραπεζάκι κι ακριβώς από πίσω της ήταν αναμμένα τα διακοσμητικά κεριά.

Έχοντας πολύ μακριά μαλλιά και κάνοντας κάποιες κινήσεις τραγουδώντας άρπαξαν φωτιά από την άκρη, αφού ακούμπησαν στο κερί.

Ευτυχώς για εκείνη το είδε ο φίλος της και την έσβησαν. Μάλιστα ανήρτησε και το βίντεο με το περιστατικό, γράφοντας στην λεζάντα «2020» και όλοι καταλαβαίνουν τι θέλει να πει με αυτό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SofiaEllar (@sofiaellar)

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE