Εμβολιασμό ιατρών στο Νοσηλευτήριο Ευαγγελισμός στην Πάφο - Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί προσωπικού στο ΓΝ Πάφου

Εμβολιασμό ιατρών στο Νοσηλευτήριο Ευαγγελισμός στην Πάφο - Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί προσωπικού στο ΓΝ Πάφου

Στον εμβολιασμό Ιατρών προχώρησε το Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο Ευαγγελισμός στην Πάφο, ενώ συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε ανακοίνωση, το  Νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφέρει ότι προχώρησε στον εμβολιασμό του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς επίσης των ιατρών συνεργατών του.

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προστίθεται στην ανακοίνωση, ευελπιστεί το Νέο Έτος να καταφέρουν να νικήσουν  τον «αόρατο» εχθρό και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Στο μεταξύ, άρχισαν και συνεχίζονται οι εμβολιασμοί, κατά της νόσου COVID- 19, στο προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Σπύρο Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε πως εμβολιάστηκε ήδη  η εμπροσθοφυλακή του Νοσοκομείου.

Ανέφερε ότι έχει εμβολιαστεί η "εμπροσθοφυλακή" του Νοσοκομείου Πάφου, δηλαδή το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, κάποιοι ιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στα ασθενοφόρα. 

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στην Πάφο από τους οίκους ευγηρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.