Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Πολύ άσχημη είδηση από την Κωνσταντινούπολη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γιορτάζοντας στο σπίτι του την αλλαγή του χρόνου χρησιμοποίησε κάποια βεγγαλικά, ωστόσο ένα από αυτά έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα μάτια και στο χέρι.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που ως το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η ζωή του δεν απειλείται, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του τουλάχιστον από το ένα μάτι.

«Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει τις αισθήσεις του. Ήδη του έγινε μια επέμβαση στα μάτια και η κατάστασή του παρακολουθείται», ανέφερε δημοσιογράφος του καναλιού της Γαλατάσαραϊ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE