Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα γύρω στις 13:15 η μοτοσικλέτα του 35χρονου Λοχαγού της Εθνικής Φρουράς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έτσι σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα τον 35χρονο Χρίστο- Το κράνος δεν του έσωσε δυστυχώς τη ζωή
Από τη σύγκρουση, ο 35χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη επιχείρησε να στρίψει δεξιά σε πάροδο σύμφωνα με την πορεία της, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής που επιχείρησε να την προσπεράσει, να κτυπηθεί από το όχημα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SIGMA ο άτυχος 35χρονος που δυστυχώς το κράνος δεν κατέστη δυνατό να του σώσει τη ζωή ήταν νυμφευμένος και πατέρας ενός βρέφους 9 μηνών ενώ η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
Ο 35χρονος είναι το 48ο θυμα της ασφάλτου μέσα στο 2020.