ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρωτοχρονιά στο κελί για 32χρονο και 37χρονο - Τους χάλασε τη ΄'δουλειά' η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρωτοχρονιά στο κελί για 32χρονο και 37χρονο - Τους χάλασε τη ΄'δουλειά' η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 31/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 37χρονο και 32χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.30 χθες βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος στην επαρχία Λάρνακας και εντόπισαν εντός του οχήματος, ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου και το χρηματικό ποσό των 2,035 ευρώ.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε οικία όπου διαμένει ο 32χρονος όπου στην αυλή της κατοικίας, επίσης εντόπισαν κάνναβη βάρους ενός κιλού περίπου. Εντός της κατοικίας εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 10,500 ευρώ και άλλα τεκμήρια.

 

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE