Πενταμερής: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της συνάντησης- Τοποθετήσεις όλων των μερών
Γύρω στις 8.30 ώρα Κύπρου ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της άτυπης διευρυμένης πενταμερούς διάσκεψης που πραγματοποιείται στην έδρα των ΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Σούπερ… επέτειος για τον Τσόλο Σιμεόνε ο οποίος συμπλήρωσε 500 ματς ως τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία και έχει αναγεννήσει επί των ημερών του.
Οι παίκτες του Αργεντινού τεχνικού συμπεριφέρθηκαν όπως άρμοζε στην περίσταση και έκαναν το δικό τους δώρο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο όπου επιβλήθηκαν 1-0 εντός έδρας της Χετάφε.
Το «χρυσό» -όπως αποδείχθηκε- γκολ για τους «ροχιμπλάνκος» σημείωσε ο Λουίς Σουάρες στο 20ό λεπτό, όταν έπιασε καταπληκτική κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από χτύπημα φάουλ του Καράσκο.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι βρέθηκαν στο +3 από την συμπολίτισσα Ρεάλ (έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο) και παραμένουν εκ των φαβορί για τον τίτλο στην Ισπανία.
Μπαρτσελόνα-Εϊμπάρ 1-1
(67’ Ντεμπελέ – 57’ Κίκε)
Κάντιθ-Βαγιαδολίδ 0-0
Λεβάντε-Μπέτις 4-3
(2’ Ντουάρτε, 22’, 24’ Λουίς, 55’ Ρότζερ – 12’ Μαντί, 78’ πεν. Κανάλες)
Ατλέτικο-Χετάφε 1-0
(20’ Σουάρες)
Θέλτα-Ουέσκα 2-1
(33’ Νολίτο, 61’ Άσπας – 84’ Σεοάν)
Έλτσε-Ρεάλ (22:30)
The post Το γιόρτασε στην κορυφή η Ατλέτικο, έκανε το… καθήκον της η Θέλτα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις