«Ο καλύτερος κόουτς που είχα στην Κύπρο, πιθανόν να ήταν ο Τζον Κάρβερ»!

«Ο καλύτερος κόουτς που είχα στην Κύπρο, πιθανόν να ήταν ο Τζον Κάρβερ»!

Ο Ντάρμπισάϊαρ στη συνέντευξη του στο ThemaSports έσταξε μέλι για τον συμπατριώτη του και πρώην κόουτς της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ.

Ο Κάρβερ και ο Νταμπίζας ήταν αυτοί που έφεραν τον Άγγλο στην Κύπρο και ο Ντάρμπισαϊαρ μέχρι και σήμερα τρέφει σεβασμό για τον πρώην κόουτς του τριφυλλιού.

Μπορεί ο Κάρβερ να μην άντεξε στον πάγκο της Ομόνοιας όμως ο Ντάρμπισαϊαρ φαίνεται πως ένιωθε άνετα με τον συμπατριώτη του, σε μια χρονιά (2016-17) όπου στο τέλος σκόραρε 26 τέρματα!

Τι είπε: «Ο καλύτερος κόουτς που είχα στην Κύπρο πιθανόν να ήταν ο Τζον Κάρβερ. Μου έδωσε την ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπούσε τόσο πολύ».

Διαβάστε: 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ντάρμπισαϊαρ στο ThemaSports: «Καλύτερη στιγμή με Ομόνοια το πρωτάθλημα – Δεν περίμενα να πετύχω τόσα πολλά»

The post «Ο καλύτερος κόουτς που είχα στην Κύπρο, πιθανόν να ήταν ο Τζον Κάρβερ»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE