ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε έναν κύκλο 20 γυναικών που εξαφανίστηκαν το τελευταίο τρίμηνο από όλη τη χώρα, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ψάχνουν την ταυτότητα της γυναίκας το πτώμα της οποίας βρέθηκε διπλωμένο σε βαλίτσα σε δάσος στα Βίλια Αττικής.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα μικροκαμωμένη με ύψος περίπου 1.60, 50-55 κιλά, με καστανά μαλλιά.

Το ότι βρέθηκε γυμνή μόνο με το εσώρουχο της παραπέμπει τους «profilers» της ΕΛ.ΑΣ σε δύο σενάρια. Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο δράστης δεν ήθελε να την αναγνωρίσουν από τα ρούχα και για αυτό φρόντισε να τα εξαφανίσει και το δεύτερο να πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

Τελικά η νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31/12 και οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε ακριβώς δολοφονήθηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να τοποθετούν χρονικά τη δολοφονία πριν ένα μήνα. Δεύτερο και πολύ σημαντικό στοιχείο, θα έχουν την ακριβή ηλικία της γυναίκας, ενώ αυτό που θα επιδιώξουν είναι, αν και σε προχωρημένη σήψη, να πάρουν αποτυπώματα για να διαπιστώσουν αν είναι ή όχι σεσημασμένη.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να κρύψουν καλά το πτώμα έτσι ώστε να χαθεί για τις αρχές πολύτιμος χρόνος μέχρι την αποκάλυψη του εγκλήματος. Το σημείο που άφησαν τη βαλίτσα απέχει περίπου 200 μέτρα από τον δρόμο, είναι δάσος, δύσβατο και μόνο κυνηγοί το επισκέπτονται όπως και έγινε χθες το βράδυ όταν κυνηγός εντόπισε τη βαλίτσα με το διπλωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE