Χριστούγεννα

Χριστούγεννα

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω και της κατάστασης με την πανδημία, πολλοί είναι οι συνάνθρωποι μας που χρειάζονται την άμεση στήριξη μας για να καταφέρουν να περάσουν αυτά τα αλλιώτικα Χριστούγεννα όσο πιο όμορφα γίνεται.

Η Πρωτοπορία Ηνωμένου Βασιλείου και οι άνθρωποι της δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχη, και έτσι όπως διαχρονικά πράττει, στέκεται δίπλα στον πιο αδύναμο συνάνθρωπο προσφέροντας και φέτος το πιο σημαντικό δώρο, την αγάπη, που κρατά για πάντα.

Πρόκειται για μια καμπάνια κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε πέρσι τα Χριστούγεννα η Πρωτοπορία Ηνωμένου Βασιλείου δωρίζοντας καναπέδες στα παιδιά της στέγης Άγιος Γεώργιος στην Λάρνακα. Η Πρωτοπορία συνέχισε την ιστορία αγάπης το καλοκαίρι επισκευάζοντας στην ίδια στέγη τις ζημιές που προκάλεσε πυρκαγιά και ένα χρόνο μετά μας υπενθυμίζει ξανά πως η αυθεντική γεύση των Χριστουγέννων, έχει συστατικό την αγάπη!

Μέλη της Πρωτοπορίας Ηνωμένου Βασιλείου εξασφάλισαν είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια και τρόφιμα ανάβοντας με τον ποιο αλληλέγγυο τρόπο την φλόγα των Χριστουγέννων σε οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες. . 

Με τα μόλις απαραίτητα, χωρίς φανταχτερά περιτυλίγματα, αλλά με ανιδιοτέλεια και πραγματικά χαμόγελα η Πρωτοπορία Ηνωμένου Βασιλείου ζωντανεύει και πάλι το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, εύχεται σε όλους θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα, και το ποιο σημαντικό… Συνεχίζει την ιστορία αγάπης!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE