ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Πτώμα γυναικάς, σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε βαλίτσα  βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29/12 σε δασική περιοχή στα Βίλια από κυνηγούς.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο κάνει έρευνες για την ταυτοποίηση της γυναίκας. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο, όπου αύριο θα γίνει νεκροτομή για την διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Τα ρεπορτάζ  στην Ελλάδα αναφέρουν πως το πτώμα ήταν «διπλωμένο» ώστε να χωρέσει στην βαλίτσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα ανήκει πιθανότατα σε γυναίκα, καθώς ήταν γυμνό και βρέθηκε μόνο ένα γυναικείο εσώρουχο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE