Κοντά ο Γιοβάνοβιτς – Τι λένε για τα περί ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ Ψύχα και Κατελάρη

Κοντά ο Γιοβάνοβιτς – Τι λένε για τα περί ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ Ψύχα και Κατελάρη

Ανέβασε ρυθμούς ο Ντιέγκο Αγκίρε, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αλλά το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζεται για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός δεν θα είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα.

Για τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, η επίσημη ενημέρωση λέει, ότι είναι σχεδόν έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπτωση που τον «φωνάξει» ο προπονητής.

Ο Σέρβος κίπερ, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή την Κυριακή. Για τον Ελβετό, Ζοέλ Μολ, είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί ανακοινωθέν για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του.

Επίσημη πηγή, διέψευσε πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, περί πιθανού δανεισμού των Πέτρου Ψύχα και Φάνου Κατελάρη, σε άλλες ομάδες κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη.

The post Κοντά ο Γιοβάνοβιτς – Τι λένε για τα περί ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ Ψύχα και Κατελάρη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE