Διευκρινίσεις για τις συγκεντρώσεις στα σπίτια – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος και από ποιον

Διευκρινίσεις για τις συγκεντρώσεις στα σπίτια – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος και από ποιον

Διευκρινίσεις έδωσε η κ. Μαργαρίτα Κυριάκου, Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείο Υγείας σε σχέση με το νέο διάταγμα και τις συναντήσεις στα σπίτια.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OMEGA, η κ. Κυριακού εξήγησε το πνεύμα του νέου διατάγματος, επισημαίνοντας πως «τα άτομα που συναθροίζονται σε οικίες θα πρέπει να είναι σε σταθερές μικρές ομάδες».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Διευκρινίσεις για τις συγκεντρώσεις στα σπίτια – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος και από ποιον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE