ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 6.600 ευρώ για αγορά μέσω διαδικτύου και τον εξαπάτησαν- Δεν υπήρχε καν η εταιρεία

ΠΑΦΟΣ: Πλήρωσε 6.600 ευρώ για αγορά μέσω διαδικτύου και τον εξαπάτησαν- Δεν υπήρχε καν η εταιρεία

Υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτη μέσω διαδικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και την ΜΟΚΑΣ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης εταιρείας απέστειλε μέσω εμβάσματος στο εξωτερικό το ποσό των 6,660 ευρώ για αγορά ειδών καθαρισμού.

Όταν αυτά δεν  αφίχθηκαν στις 18.12.2020 προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην οποία είχε αποταθεί και παραγγείλει μέσω διαδικτύου και διαπίστωσε ότι είχε εξαπατηθεί. Όπως διαφάνηκε, ούτε εταιρεία υπήρχε αλλά ούτε απαντούσαν στα τηλέφωνα που επικοινωνούσε. 

Η υπόθεση διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE