Με Ντεμπελέ, χωρίς Μέσι η αποστολή της Μπαρτσελόνα

Με Ντεμπελέ, χωρίς Μέσι η αποστολή της Μπαρτσελόνα

 

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός για κάποιες εβδομάδες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση με την Έιμπαρ στο «Καμπ Νου» (20:15).

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο αδειούχος και τραυματίας Μέσι, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την πατρίδα του στη Βαρκελώνη, αλλά και οι επίσης τραυματίες Πικέ, Φάτι και Σέρτζι Ρομπέρτο, όπως και ο τιμωρημένος Άλμπα.

Πηγή: Sdna.gr

The post Με Ντεμπελέ, χωρίς Μέσι η αποστολή της Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE