υναμικά έχει ξεκινήσει το φετινό Survivor και οι ανατροπές και οι δυσκολίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Χθες είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών» και την ήττα των «Διασήμων» με τις δυο πρώτες υποψηφιότητες προς αποχώρηση.
Όπως αποκάλυψαν πάντως οι «Διάσημοι» σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και χρειάζονται μια ώθηση για να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι επιβίωσης. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο υπάρχει ένα πρόσωπο – έκπληξη που ετοιμάζεται να μπει στο Survivor.
Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Το αρχικό πλάνο ήταν να μπει στους «Μαχητές», αλλά υπάρχουν κάποιες σκέψεις από την παραγωγή για το αν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην ομάδα των «Διασήμων».
Την ίδια στιγμή και η Ανθή Σαλαγκούδη ετοιμάζεται για την ομάδα των «Διασήμων», ενώ γίνονται κι άλλες συζητήσεις για να στείλει η παραγωγή και νέα πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με τους διάσημους.
Πηγή: znews.gr/