Έχουν «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ» τη μεταγραφή Ρισβάνη: «Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο»

Έχουν «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ» τη μεταγραφή Ρισβάνη: «Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο»

Η Ελλαδική ιστοσελίδα Sdna.gr, αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Σπύρος Ρισβάνης, είναι διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια και πως ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι μια ανάσα από το να αποκτηθεί από την Ανόρθωση.

Το δημοσίευμα:

 

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια και η ομάδα της Κύπρου κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Ήδη η Ανόρθωση έχει έρθει σε επαφή με τον Ατρόμητο, με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η ομάδα του Περιστερίου είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, με τις απαιτήσεις της να έχουν μειωθεί σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για την Ανόρθωση και όλα δείχνουν ότι το deal θα ολοκληρωθεί, με τον Ρισβάνη να ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα του Ατρομήτου, ενώ εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό».

The post Έχουν «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ» τη μεταγραφή Ρισβάνη: «Ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE