Μεταγραφικό ντεμαράζ από ΑΕΚ – Ανακοίνωσε και δεύτερο ποδοσφαιριστή

Μεταγραφικό ντεμαράζ από ΑΕΚ – Ανακοίνωσε και δεύτερο ποδοσφαιριστή

Η ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Νιλς Σούτενρνετ, γνωστοποίησε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάουγκεν.

Διαβάστε: Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και ανακοινώθηκε ο Σούτερντεν

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου (13/06/1992) Νορβηγού μέσου, Fredrik Haugen, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

The post Μεταγραφικό ντεμαράζ από ΑΕΚ – Ανακοίνωσε και δεύτερο ποδοσφαιριστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE