Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα»

Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα»

Ο σκόρερ του μοναδικού και νικητήριου γκολ της Καρμιώτισσας, Κέναν Μπαργκάν μίλησε στην Cablenet μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Τι είπε:

Για το γκολ του: Ήταν τα πρώτα λεπτά, κυνήγησα τη φάση, ήξερα ότι ο Ρόμο είναι καλός με το κεφάλι και έκανα το σουτ. Δεν περίμενα να πάει έτσι όμως ευτυχώς μπήκε μέσα και στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: Άμα το δούμε από την αρχή της χρονιάς κανείς δεν περίμενε τις εκπλήξεις που κάναμε. Μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα υπήρχε μια γκρίνια όμως τώρα είναι μια ανάσα αυτή η νίκη και μας δίνει ηρεμία.

Για την απόδοση του: Ήρθα λίγο καθυστερημένα, δεν μπήκα γρήγορα στην ομάδα, τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά και τους δικούς μου.

Για το επόμενο ματς με ΑΕΛ: Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα εδώ στην Κύπρο. Εμείς έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι.

The post Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.