Νέο σενάριο για Τσέποβιτς: «ΤΟΣΑ του δίνει η Ομόνοια, τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από… Ν. Κορέα»

Νέο σενάριο για Τσέποβιτς: «ΤΟΣΑ του δίνει η Ομόνοια, τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από… Ν. Κορέα»

Ο Μάρκο Τσέποβιτς «παίζει» πολύ δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας, όμως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, μοιάζει να μπήκε «σφήνα» ομάδα από τη Νότια Κορέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «republika.rs», το τριφύλλι προσφέρει συμβόλαιο στον Σέρβο επιθετικό ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ομάδα από τη Νότια Κορέα δίνει τα διπλάσια, δηλαδή 600 χιλιάδες.

Πάντως, ο 29χρονος επιθετικός νωρίτερα τη Δευτέρα (28/12) είπε αντίο στην ομάδα της Ταϊλάνδης Μπουριράμ, στην οποία άνηκε, κοιτάζοντας, πλέον, το μέλλον του.

Διαβάστε: Είπε αντίο στην… πρώην και οργιάζουν οι φήμες για Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Νέο σενάριο για Τσέποβιτς: «ΤΟΣΑ του δίνει η Ομόνοια, τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από… Ν. Κορέα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE