ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι νεότερες πληροφορίες για την φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι νεότερες πληροφορίες για την φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Λεμεσό, το απόγευμα της Δευτέρας (28/12), για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή του Εναερίου.  

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.  

Η φωτιά εντοπίστηκε και περιορίστηκε σε αποθήκη εντός του χώρου του υπόγειου στην οποία αποθηκευόταν χαρτική ύλη. Εργάστηκαν συνολικά 15 πυροσβέστες με 5 Πυροσβεστικά οχήματα και καλέστηκε εκτός υπηρεσίας προσωπικό.  

Θυμίζουμε πως η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Τζον Κένεντι, στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE