Οι υπεραγορές Mas ενισχύουν έμπρακτα το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Οι υπεραγορές Mas ενισχύουν έμπρακτα το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Οι υπεραγορές MAS, σταθερές στη δέσμευσή τους για κοινωνική προσφορά, συνεχίζουν τις δράσεις τους για ευημερία όσων συμπολιτών μας το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τη χαρτοβιομηχανία Maxi Ελλάδος, πρόσφεραν το 1% από τις γενικές πωλήσεις των προϊόντων τους στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του για στήριξη των ατόμων με καρκίνο.

Οι υπεραγορές MAS κρατάνε σταθερή την υπόσχεση τους εδώ και χρόνια για συνεχή υποστήριξη των κοινωνικών ομάδων που μας χρειάζονται. Με τη στήριξη των πελατών τους, υλοποιούν ενέργειες ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό της Κύπρου σε αυτές.

Η ευημερία της κοινωνίας είναι κάτι που μας αφορά όλους. Ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, για χιλιάδες συνανθρώπους μας. Οι καθημερινές, μικρές πράξεις αγάπης, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να γεμίσουν με ευτυχία πολλές οικογένειες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE