Πότε ΣΚΟΠΕΥΕΙ να έρθει ξανά Κύπρο ο Ματ

Πότε ΣΚΟΠΕΥΕΙ να έρθει ξανά Κύπρο ο Ματ

Ο Άγγλος επιθετικός, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μιλώντας στο Themasports.com δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί εκ νέου στη χώρα μας, αλλά εάν και εφόσον έρθει γιατί όχι να μην δουλέψει εδώ ως προπονητής και μάλιστα θα έχει ενδιαφέρον εάν θα είναι για τον πάγκο της Ομόνοιας, ή για κάποια άλλη ομάδα.

«Όντως πεθύμησα την Κύπρο, ήταν το σπίτι μου για 4 χρόνια. Ποιος ξέρει όμως στο μέλλον, όταν κρεμάσω τα παπούτσια και γίνω προπονητής ίσως έρθω ξανά» ανέφερε ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας.

Διαβάστε: 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ντάρμπισαϊαρ στο ThemaSports: «Καλύτερη στιγμή με Ομόνοια το πρωτάθλημα – Δεν περίμενα να πετύχω τόσα πολλά»

The post Πότε ΣΚΟΠΕΥΕΙ να έρθει ξανά Κύπρο ο Ματ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE