ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εδώ θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών στο ΓΝ Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εδώ θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών στο ΓΝ Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έναρξη των εμβολιασμών τόσο στην Κύπρο όσο και σε ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση κυριαρχεί στην επικαιρότητα.

Η 'αρχή του τέλους' της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται πρό των πυλών και αύριο αναμένεται να εκκινήσουν οι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ThemaOnline κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό από τον χώρο που θα φιλοξενήσει όσους θα εμβολιαστούν. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο το οποίο έχει εξοπλιστεί και θα χρησιμοποιηθεί -αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα 28/12- για να δεχτεί ιατρούς και νοσηλευτές που θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BioNTech.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.