Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Ενός έτους έγινε η κορούλα του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδου και οι γονείς της τής ετοίμασαν ένα μοναδικό πάρτι.

Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας βιντεοκλήσεις στους γονείς και στους φίλους τους ήταν σαν να έχουν όσους καλεσμένους ήθελαν στο όμορφο πάρτι της μικρής τους, για την οποία είχαν ετοιμάσει και μία εντυπωσιακή τούρτα.

«Όταν έχεις πραγματικά όλα τη ζωή μπροστά σου! ❤️ Χρόνια πολλά στο μικρό μου το κορίτσι. – 1 – ✨ Φίλοι, γονείς, παππούδες στα χρόνια της βιντεοκλήσης.. Θα περάσει και αυτό. Θα το λέμε και θα γελάμε σε λίγο καιρό.
Χρόνια πολλά σε όλους! Πολλή αγάπη από μας ❤️✨🎄», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE