ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόκερ δεν κέρδισε κανείς- Μπούκαρε η Αστυνομια παρέλαβε τα χρήματα και παρέδωσε πρόστιμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόκερ δεν κέρδισε κανείς- Μπούκαρε η Αστυνομια παρέλαβε τα χρήματα και παρέδωσε πρόστιμα

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας μετέβησαν τοβράδυ του Σαββάτου 26/12 σε καφενείο στη Λευκωσία όπου εντόπισαν εννέα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Συγκεκριμένα, τα πιο πάνω πρόσωπα κάθονταν σε οβάλ τραπέζι με πράσινη τσόχα και έπαιζαν πόκερ με χρήματα. Από τη σκηνή παραλήφθηκε χρηματικό ποσό, τραπουλόχαρτα και πλαστικές φίσιες.
 
Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της κυβείας, ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και ο υπεύθυνος του υποστατικού επειδή επέτρεψε τη διεξαγωγή κυβείας.
 
Επίσης, πέντε από τα εν λόγω πρόσωπα καταγγέλθηκαν εξωδίκως για μη χρήση προστατευτικής μάσκας ενώ εξωδίκως καταγγέλθηκε και ο υπεύθυνος του υποστατικού για παράβαση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.
 
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE