Βασιλάκος: Η Νικόλ δείπνησε μαζί με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα (φωτος)

Βασιλάκος: Η Νικόλ δείπνησε μαζί με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα (φωτος)

Μία νέα καθημερινότητα απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα η Νικόλ Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Το γνωστό ζευγάρι μετά το τέλος του Bachelor έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και χαίρεται κάθε στιγμή μακριά από τις κάμερες.

Τόσο ο Mr Bachelor όσο και η κοκκινομάλλα cheerleader είναι πολύ ενεργοί στα social media και τακτικά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή τους. Ανήμερα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο Παναγιώτης και η Νικόλ πέρασαν την ημέρα μαζί με την οικογένειά του κι όλοι μαζί χάρηκαν το δείπνο τους.

Μπορεί στα σχέδια της Νικόλ να ήταν η επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη κι έτσι εκείνη παρέμεινε στο πλευρό του Παναγιώτη.

Δες φωτογραφίες απο το tlife.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE