ΕΛΛΑΔΑ: Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του στο κυνήγι

ΕΛΛΑΔΑ: Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του στο κυνήγι

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου κυνηγού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/12/2020) στην περιοχή Φουρνά Ευρυτανίας.

Ειδικότερα, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Όπως αναφέρει το LamiaReport, κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι τον 52χρονο αδερφό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα lamiaReport.gr, αξιολογήθηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE